Het harmonieorkest van Muziekvereniging Voerendaal o.l.v. Jacques Claessens verzorgt voor u een mooi concert met medewerking van solist Renato Meli op euphonium.

Op zaterdag 26 oktober verandert de theaterzaal van De Borenburg in de meest betoverende plek van heel Voerendaal! Met haar traditionele galaconcert trakteert Muziekvereniging Voerendaal je op een bijzonder avondje uit. Dit jaar nét iets anders en specialer dan alle voorgaande edities. De muziekvereniging voegt daad bij haar woord en maakt er een échte gala avond van. Trek je meest prachtige jurk of je meest imposante pak aan en flaneer samen met je partner, beste vrienden of familie over de rode loper. Wanneer was de laatste keer dat je je zó speciaal gevoeld hebt?

Onder het genot van goed gezelschap en een heerlijk drankje geniet je van de prachtige muziek die het harmonieorkest samen met solist Renato Meli met veel passie ten gehore brengt. Samen maken we een reis naar Amerika en ontdekken we de verschillende muziekstijlen van dit land: van brassband tot Latijns-Amerikaanse muziek en nog zo veel meer. Laat je ontroeren door de mooie melodieën en klanken en beleef de passie en het enthousiasme van onze muzikanten. Feest mee en waag een dansje! Het wordt een avond die je niet meer snel zult vergeten!

Tickets €10,- incl. welkomstdrankje